General Information

Våre generelle regler gjelder i denne konkurransen. Vennligst les disse.

The Gathering 2018 sin offisielle Minecraft Creative Bygging turnering

Sted: The Gathering 2018, Vikingskipet Hamar, Norge

Turneringens format: Beste bygg vinner. Hvert team får sin egen server hvor de har full tilgang med plugins.

Tema: Akkurat det du har lyst til!

Vi ønsker alle som har en gyldig billett til The Gathering 2018, og er til stedet i Vikingskipet på sin deltagerplass eller annet lokale satt opp av The Gathering, velkommen til å delta i vår turnering. Det er ikke mulig å delta i e-sport turneringene fra utsiden av The Gathering

Plugins

 • FastAsyncWorldEdit
 • WorldEdit
 • VoxelSniper
 • Essentials

Serveren kjører på nyeste versjon av Minecraft tilgjengelig.

Vinner blir avgjort av via avstemming. I anledning avstemmingen, vil vi lage en video med alle bidragene, og serverne vil også være åpne slik at hvem som helst kan hoppe på og se seg rundt før de stemmer! Om du ønsker å selv lage videoklipp fra ditt lags bygg, er dette også lov. Send melding til LorgeN#0001 via Discord for mer informasjon. 

Etter at du har meldt deg på, vent i noen minutter og deretter gå til http://cherrycoke.stand.tg18.gathering.org/ for å finne IPen til ditt lag sin server!

Lurer du på hvordan du melder deg på? Se vår påmeldingsguide her.

obs! Alle spillere skal være på vår Discord kanal så lenge turneringen pågår. Er man ikke der kan det resultere i diskvalifisering fra turneringen.

Join TG18 Discord

Times

Registration: Thu Mar 01 00:00Thu Mar 29 23:00 Competition: Wed Mar 28 12:00Fri Mar 30 00:00 Voting: Fri Mar 30 20:00Sat Mar 31 16:00

Prizes

1st prize – 3.000 Kr 2nd prize – 1.500 Kr 3rd prize – 750 Kr

Rules These are important :)

Minecraft Creative Bygging på The Gathering 2018

Litt praktisk informasjon og viktige regler:
 • Alle avgjørelse tatt av administratorer er endelige. Disse overstyrer alle regler i dette dokumentet, uansett hva.
 • Dette dokumentet kan bli endret av administrator uten varsel. Du er selv pliktig til å lese hele dokumentet, og holde deg oppdatert før og under konkurransen. Ved å melde deg på konkurransen bekrefter du at du har lest og godtatt alle reglene i dette dokumentet.
 • Bruk logikk, og oppfør deg skikkelig. Administratorer kan diskvalifisere deg om du gjør noe annet. Hør på hva de har å si.

1. Generelt

 1. Turneringens dommere/administrator er "Game-Crew". De vil ha siste ord i alle situasjoner. Avgjørelser tatt av en administrator overstyrer alle regler i dette dokumentet.
 2. Administrator for Minecraft på The Gathering er:
  • Håvard Dybvik Volle a. k. a. Blazoe
  • Eirik Lorgen Tanberg a. k. a. LorgeN
 3. Administrator har rett til å endre, tilføye eller fjerne regler i dette dokumentet på et hvilket som helst tidspunkt uten å informere deltakerne. Vi oppfordrer dere til å sjekke reglene før hver kamp for å være sikker på at dere følger de mest oppdaterte reglene til enhver tid.
 4. Ved å melde dere på turneringen, godtar dere og bekrefter at dere har lest reglene, og at dere er innforstått med at administrator har siste ord i konkurransen.

2. Deltakelse

 1. Alle deltakere må stille med egen PC og være tilstede i Vikingskipet som deltager på The Gathering 2018. Spørsmål kan stilles via Discord eller ved Game Desk. Påmeldt spiller må selv spille. En annen person kan ikke ta over i stedet for påmeldte spiller.

3. Spill

 1. Alle modifikasjoner på spillet som fører til en fordel for deg over andre spillere er ikke tillatt. Modifikasjoner som ikke er på denne listen er ikke anbefalt:
  • OptiFine
  • Om du har spørsmål angående en spesiell modifikasjon, kontakt administratorer via Discord eller kom til Game Desk. Installasjon av ulovlige modifikasjoner, eller utnyttelse av feil blir ansett som juks.

4. Teknisk

 1. Om det oppstår teknisk feil, ved serveren eller lokalt hos deg, må du rapportere dette til administratorer så fort som mulig.
obs! Alle spillere skal være på vår Discord kanal så lenge turneringen pågår. Er man ikke der kan det resultere i diskvalifisering fra turneringen.

Join TG18 Discord

Team name
SCHWIFTY
Storm's Wrath
SpillArmeen
De Spesielle (TR)
FRSH
NyjanDogs
The Mineshaft
Luna
vbasdhgafhgsadfsadf
Burger kings
De ubrukelige
Flame$
Thomas
Connelly Block & Bil
Gruvearbeiderne
Purple
UiO
Karlsen Dekk & Eksos
All Alone
MajusIsAlone
TrulsErAlene
the Craftsmen
Ghosts 2
Ghosts